Kantinediensten

Kantinediensten 2018

Elk seizoen is er weer veel activiteit rondom TC 't Eerste Wittien. Dankzij een gewaardeerde groep vrijwilligers en leden kunnen wij elk seizoen samen prettig onze activiteiten uitoefenen.

De kantine is een centrale plek waar onze leden en vrijwilligers elkaar ontmoeten en genieten van een hapje en een drankje. Echter hebben wij hiervoor wel personen voor nodig die kantinedienst willen draaien. Als iedereen hier een steentje aan bijdraagt, kunnen we het hele seizoen samen een prettige tijd ervaren binnen ons tennisclub.

Ben je lid van 't Eerste Wittien? Wij stellen het zeer op prijs dat u af en toe kantinedienst wilt draaien. Samen staan we sterk!

Mogelijkheden kantinedienst / hulp:

Naast 1x per jaar een kantinedienst te draaien, mag je ook nog een keuze maken uit de onderstaande mogelijkheden: (Ouders/verzorgers van jeugdleden hoeven alleen maar een keuze te maken uit B of D!)

Optiekeuze Omschrijving
A Naast 1x kantinedienst, 1 of 2 extra kantinediensten
B Naast 1x kantinedienst, ondersteuning bij toernooien junioren
C Naast 1x kantinedienst, ondersteuning bij toernooien senioren
D Naast 1x kantinedienst, meehelpen parkonderhoud

 

Mocht u niet reageren of zelf geen keuze kunnen/willen maken, zal de organisatie moeten kiezen en u indelen. U zult begrijpen dat een gezamenlijke inbreng m.b.t. veiligheid, netheid en gezelligheid van onze vereniging van groot belang is, zowel voor u als lid, als ook voor u als ouder/verzorger van een jeugdlid.
 

Edgar de Lange


 

Sponsoren