Maak kennis met tennis

Lijkt de tennissport je leuk? Vanaf circa 6 jaar (groep 3) kun je starten met tennissen, maar je kunt natuurlijk op iedere leeftijd starten met tennis! In pricipe zijn de lessen van de basisschool jeugd op donderdagmiddag en tennist de jeugd van het voortgezet onderwijs op donderdag en vrijda. Wil je eerst eens kijken of het iets voor je is? Dat kan! Je wordt in eerste instantie nog geen lid van de vereniging, maar gaat eerst samen met de tennisleraar kijken of het jouw sport kan worden. Dat gaat als volgt:  

  • Je kunt 5 kenningsmakingslessen volgen bij NDO (professoniele organisatie van tennisleraren) op woensdagmiddag of in overleg.
  • Tijdens deze lessen maak je gebruik van een leenracket van NDO.
  • Vind je tennis leuk dan word je lid van onze vereniging door een aanmeldingsformulier in te leveren bij de Jeugdcommissie
  • Het racket van NDO mag je houden als je lid wordt én doorgaat met de jaartraining. Na de 5 kenningsmakingslessen stroom je in bij de jaartrainingen en ontvang je voor de lessen maandelijks een factuur van NDO. 
  • Ook ga je dan contributie betalen als lid van TC 't Eerste Wittien, dit gaat via de ledenadministratie.

Je junior lidmaatschap bedraagt dus voor een vol jaar: € 78,-

De kosten voor de jaartraing bedragen € 50,- per 10 lessen, je tennist het hele jaar! 

Zijn er vragen over het reilen en zeilen binnen de jeugd van de tennis? Neem dan contact op Miranda Pol via 06-55781508.

Zijn er vragen over de tennislessen, neem dan contact op met NDO, Niels den Ouden via 06-53255138.

Sponsoren