Toernooien

De Afdeling Technische Zaken Senioren organiseert een aantal toernooien per jaar! De geplande activiteiten voor 2018 zijn te vinden in de jaarkalender. Ook is er een samenwerking tussen Hasselt en Zwartsluis, één keer per jaar wordt het Zwartewatertoernooi georganiseerd, beurtelings heeft één van de Zwartewatersteden de organisatie.

Voor alle leden van TC 't Eerste Wittien is het mogelijk om mee te doen aan de diverse toernooien, er wordt namelijk in verschillende categorieen gespeeld. Zowel voor beginners als voor ervaren tennissers zijn de activeiten zeer geschikt, tennisuren maken maakt iedereen beter. Daarnaast is het leuk om elkaar te ontmoeten tijdens de clubactiviteiten. Dit geld voor de seniorleden onderling, maar oo voor de jeugdige tennissers. Zo wordt bijvoorbeeld jaarlijks het zogenaamde Paard-, Veulen toernooi georganiseerd. Een gezellig avond die door de jeugd commissie wordt geregeld waarbij een senior en een junior samen een span vormen.

Ook probeert de Technische Commissie ieder jaar een bedrijfstennistoernooi te organiseren! Wilt u of uw werkgever op de mailinglijst komen te staan voor de uitnodiging? Laat het weten aan de TC via info@eerstewittien.nl. 

Natuurlijk zijn supporters bij alle toernooien altijd welkom! De kantine commissie doet altijd reuze haar best om de gasten te voorzien van een gezonde snack! 

 

 In 2016 zijn er ook diverse toernooi georganiseerd. Benieuwd naar de uitslagen en de foto's? 

Zwartewaterkampioenschappen enkel 

Clubkampioenschappen dubbel 

Bedrijfstennistoernooi

Paard-Veulen toernooi

Sponsoren