KNLTB

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is het overkoepeld orgaan van de tennissport en de tennisverenigingen in Nederland. Ongeveer 1700 tennisverenigingen, en daarmee bijna 570.000 tennissers, zijn aangesloten bij de KNLTB. Hiermee is de tennisbond in grootte de tweede sportbond van Nederland. De KNLTB adviseert en ondersteunt besturen van tennisverenigingen op het gebied van verenigingsbeleid, accommodatie en bij juridische geschillen. De tennisbond is verantwoordelijk voor landelijke en districtscompetities, toernooien, voor de opleiding van tennisleraren en scheidsrechters. Verder heeft de KNLTB tot doel het promoten van de tennissport en het vergroten van de betekenis van tennis in de samenleving. Tenslotte begeleidt de KNLTB jeugdig talent op weg naar de top en organiseert topevenementen als de Davis Cup en alle nationale kampioenschappen.

Registratie vindt plaats via de site van de KNLTB, hiervoor moet je een account aanmaken. Dit kun je doen op: mijnknltb.toernooi.nl. Dit is pas mogelijk nadat je ingeschreven bent bij de KNLTB en jij je KNLTB pas hebt ontvangen.

Schrijf je in voor toernooien op de website toernooi.nl. Dit is een online omgeving waar je al jouw sportgegevens en statistieken kunt vinden. Mijnknltb en toernooi.nl zijn aan elkaar gekoppeld.