Lid worden

Wat leuk dat je er over nadenkt om lid te worden van onze vereniging. Zoals je op onze home page hebt kunnen lezen hebben wij bij onze tennisclub vier prachtige aangelegde kunstgrasbanen en een minibaan voorzien van uitstekende verlichting. De banen zijn het hele jaar beschikbaar, met uitzondering van vorstperiodes. We zijn trots op ons sportcomplex met een mooi clubgebouw met daarin alle benodigde faciliteiten en een gezellige kantine met mooi terras. Hier kun je na inspanning bijkomen en ontspannen met een drankje of een versnapering. 

Inschrijven als lid van de vereniging kan via het aanmeldingsformulier, af te halen bij de ledenadministratie, in de kantine of hier te downloaden. Nadat jij je ingeschreven hebt zal er contact met je worden opgenomen en zal je wegwijs gemaakt worden binnen onze club.

Klik hier voor de PDF

Weet je nog niet zeker of je lid wilt worden van de tennisclub, kom dan vooral een keer sfeer proeven. Stuur een mail naar info@eerstewittien.nl en je zal benaderd worden om een keer langs te komen waarbij we je bijpraten over alle ins en outs van onze club en je vrijblijvend een balletje mee kunt slaan.

Je mag ook altijd de eerste maandag van de maand langskomen, dan wordt er een toss avond voor introducees georganiseerd en is er ook altijd iemand aanwezig om je meer te vertellen over de club.

Het volgen van tennislessen is ook mogelijk bij onze vereniging, dit is uiteraard geen verplichting. Voor meer informatie klik hier.

Zoon of dochter aanmelden bij de vereniging of opgeven voor tennisles? Kijk dan voor meer informatie onder het kopje jeugd.

De contributie voor onze vereniging is voor senioren (17+) slechts €12,- per maand (€144,- per kalenderjaar) en voor junioren €6,50 per maand (€78,- per kalenderjaar).

Onze ledenadministratie wordt verzorgd door Renate Eenkhoorn, lever bij haar (bij voorkeur via de mail ) je aanmeldingsformulier in.

Renate Eenkhoorn
Kabel 50
Email: lidmaatschapeerstewittien@hotmail.com